Iskalnik

Tonerji in kartuše
Iz dneva v dan se srečujemo z vse prevelikimi količinami odpadkov, ki so okolju škodljivi. Med njih spadajo tudi tonerji, črnila in trakovi za tiskalnike. V podjetju Pavlin d.o.o., Ljubljana se zavzemamo za čisto okolje in zbiramo potrošni material za laserske tiskalnike, telefakse in za ink-jet tiskalnike, določene izmed njih tudi odkupujemo.

V našem podjetju imamo že pripravljene ZBIRALNIKE, ki vam jih bomo dostavili. V njih lahko shranjujete prazne tonerje in črnila, ko pa so napolnjeni, nam sporočite in jih mi brezplačno dvignemo.
Poleg zbiralnikov vam lahko izdamo potrdilo oz. dopis, v katerem bomo potrdili prejem vaših tonerjev in črnil in vam izstavili evidenčni list. Kot dodatno prednost vidimo tudi  v tem, da se vam lahko to šteje tudi kot referenca za pridobitev ISO 14001 standarda oz. za samo potrditev delovanja v skladu z njim.

Da se bo čim bolje ohranila sama kvaliteta tonerja ali črnila, vas prosimo, če le- ta shranjujete v SKLADU S PRAVILI SHRANJEVANJA.


Za odkupni cenik nas prosim kontaktirajte na tel. št. 01/242-83-12 ali nam pošljite sporočilo po elektronski pošti na naslov barbara.brulc@pavlindoo.si !
Vse znamke, nazivi proizvodov in OEM številke so oznake in last pripadajočih podjetij in se uporabljajo zgolj kot referenca.

Izdelava spletnih strani: Positiva