Iskalnik

Tonerji in kartuše
Iz dneva v dan se srečujemo z vse prevelikimi količinami odpadkov, ki so okolju škodljivi. Med njih spadajo tudi tonerji, črnila in trakovi za tiskalnike. V podjetju Pavlin d.o.o., Ljubljana se zavzemamo za čisto okolje in zbiramo potrošni material za laserske tiskalnike, telefakse in za ink-jet tiskalnike, določene izmed njih tudi odkupujemo, saj le–te rabimo za obnovo, ker so del naše ponudbe poleg originalnih tonerjev in črnil tudi obnovljeni tonerji in črnila.

V našem podjetju imamo že pripravljene ZBIRALNIKE, ki vam jih bomo dostavili. V njih lahko shranjujete prazne tonerje in črnila, ko pa so napolnjeni, nam sporočite in jih mi brezplačno dvignemo.
Poleg zbiralnikov vam lahko izdamo potrdilo oz. dopis, v katerem bomo potrdili prejem vaših tonerjev in črnil, da bomo tiste, ki jih je možno obnoviti, obnovili, ostale pa primerno shranili oz. kontrolirano uničili, da ne bodo škodovali okolju (evidenčni list). Kot dodatno prednost vidimo tudi  v tem, da se vam lahko to šteje tudi kot referenca za pridobitev ISO standarda oz. za samo potrditev delovanja v skladu z njim.

Da se bo čim bolje ohranila sama kvaliteta tonerja ali črnila za obnovo, vas prosimo, če le- ta shranjujete v SKLADU S PRAVILI SHRANJEVANJA:
-    TONERJI: pri obnovi tonerja je zelo pomembno, da le-ta ni na svetlobi, saj se s tem uniči boben tonerja in ga je potrebno dodatno zamenjati. Zato vas prosimo, da pri zamenjavi starega tonerja z novim, staro toner kartušo vrnete nazaj v črno vrečko in škatlo, iz katere ste vzeli novi toner.
-     ČRNILA: pri črnilih pa vas prosimo, da ne lepite zaščitnih trakov nazaj, saj s tem lahko zamašite šobe, skozi katere tiskalnik pljuva črnilo in to postane neuporabno.

Za odkupni cenik nas prosim kontaktirajte na tel. št. 01/242-83-06 ali nam pošljite sporočilo po elektronski pošti na naslov uros.arih@pavlindoo.si !
Vse znamke, nazivi proizvodov in OEM številke so oznake in last pripadajočih podjetij in se uporabljajo zgolj kot referenca.

Izdelava spletnih strani: Positiva