Iskalnik

Tonerji in kartuše

Varovanje zasebnosti v spletni trgovini HQP.

Izjava o varovanju zasebnosti
Vaši osebni podatki so za Pavlin d.o.o., Ljubljana zelo pomembni, zato jih varujemo s skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Zbiranje osebnih podatkov v spletni trgovini
Med brskanjem po straneh spletne trgovine, vaših osebnih podatkov ne zbiramo. Za dostop do storitev spletne trgovine (nakup) nam posredujete osebne podatke, ki jih vpišete ob registraciji v spletni trgovini in na forumu.

Ko postanete registrirani uporabnik spletne trgovine HQP, nam posredujete osebne podatke:

 • ime in priimek, naslov e-pošte, naslov stalnega bivališča, telefonsko številko, drugi naslovi za dostavo.

Če želite uporabljati spletno trgovino kot pravna oseba, zbiramo tudi podatke, ki se nanašajo na pravno osebo:

 • naziv pravne osebe,
 • naslov pravne osebe,
 • identifikacijsko številko za DDV, ali je zavezanec za DDV, matično številko pravne osebe.

Po prijavi v spletno trgovino zbiramo podatke o vaši uporabi spletnih storitev (nakupi, shramba…).
Podatkov, kot jih Zakon o varstvu osebnih podatkov definira kot občutljive, ne zbiramo.
Ob obisku spletne trgovine se na vašem računalniku namestijo piškotki (cookies); to so podatkovni elementi, ki vsebujejo podatke o obiskani strani in uporabniku. Podatki o uporabniku so tisti, ki ste jih sami vpisali. Piškotki omogočijo hitrejši dostop našega spletnega mesta, lahko pa jih kadarkoli izbrišete.

Namen obdelave
S potrditvijo vnesenih osebnih podatkov dovoljujete, da Pavlin d.o.o., Ljubljana zbrane podatke obdeluje v svojih zbirkah in jih uporablja za naslednje namene:

 • izpolnjevanje pogodbenih obveznosti (naročila, prijave na seminarje in naročnine);
 • statistične obdelave;
 • segmentacijo strank in analize nakupnega obnašanja,
 • obveščanje strank o morebitnih napakah, popravkih in spremembah pri izdelkih in storitvah;
 • za izvedbo akcij neposrednega trženja: pošiljanje ponudb, promocijskega gradiva Pavlin d.o.o.;
 • pošiljanje nagradnih razpisov;
 • pošiljanje vabil na dogodke;
 • telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje.

Pavlin d.o.o., Ljubljana ne bo posredovala ali prodala vaših osebnih podatkov tretjim osebam niti jih ne bo posredovala v tretje države. Uporabljali jih bomo za izvedbo nakupov in drugo potrebno komunikacijo ter pošiljanje informativnega gradiva Pavlin d.o.o., Ljubljana.

Trajnost zbiranja podatkov
Zbrane podatke Pavlin d.o.o., Ljubljana obdeluje do preklica privolitve osebe. Pisni preklic lahko pošljete na naslov info@hqp.si. Ne glede na preklic, bo Pavlin d.o.o.. Ljubljana podatke uporabljala za izpolnitev pogodbenih obveznosti.

Način uporabe e-poštnega naslova
Vaš e-poštni naslov, ki ste ga sami posredovali, uporabljamo za občasna sporočila o naših novih izdelkih in storitvah, ter o ponudbah naših poslovnih partnerjev, ki vam jih pošiljamo v njihovem imenu.
Uporabnik lahko kadarkoli zahteva, da Pavlin d.o.o., Ljubljana zbriše njegov e-poštni naslov iz evidence. Način odjave je opisan v vsakem sporočilu, ki ga pošljemo na vaš elektronski naslov. S seznama prejemnikov obvestil se lahko odjavite s spremembo nastavitev na strani Moji podatki.

Varstvo osebnih podatkov
Za varovanje vaših podatkov, ki jih sprejemamo prek spleta, smo uvedli različne ukrepe. Varne strani (Moji podatki, Košarica) delujejo po tehnologiji »Secure Socket Layer (SSL)«. Do vaših podatkov lahko dostopate samo vi, z uporabniškim imenom in geslom. Tako preverjamo vašo identiteto in preprečujemo nepooblaščene dostope do vaših osebnih podatkov.

Zavarovanje zbirk osebnih podatkov v Pavlin d.o.o., Ljubljana
Prostori, kjer so nosilci osebnih podatkov, strojna in programska oprema, so varovani z organizacijskimi in tehničnimi ukrepi. Nepooblaščene osebe nimajo dostopa do osebnih podatkov.

Pravice posameznika
Pavlin d.o.o., Ljubljana na zahtevo (registriranega) uporabnika spletnega portala:

 • omogoči vpogled v osebne podatke, ki so vsebovani v zbirki in se nanašajo nanj; njihovo popravljanje, spreminjanje ali dodajanje;
 • posreduje izpis osebnih podatkov, ki so vsebovani v zbirki osebnih podatkov in se nanašajo nanj;
 • posreduje seznam tistih, katerim so bili v določenem obdobju posredovani osebni podatki, ki so vsebovani v zbirki osebnih podatkov in se nanašajo nanj;
 • osebne podatke izbriše.Vse znamke, nazivi proizvodov in OEM številke so oznake in last pripadajočih podjetij in se uporabljajo zgolj kot referenca.

Izdelava spletnih strani: Positiva